Πώληση Οικόπεδο, Berezhnytsia village, Lviv, Ουκρανία, Sichovykh Striltsiv Str. 1 а , 2 а

Πώληση - Cod. 27201

  • Τύπος: Οικόπεδο
  • Περιοχή: 133000 m²
  • Αριθμός δωματίων: 1
  • Όροφος: 1

Επένδυση μετρητών στην αγορά ενός οικοπέδου με ακίνητο (ένα αρχιτεκτονικό ορόσημο: ένα παλάτι του 19ου αιώνα και πολύπλοκες πάρκο) σε
Ουκρανία για την κατασκευή συγκροτήματος αναψυχής VIP-επίπεδο
Ένα αγροτεμάχιο που αποτελείται από δύο οικόπεδα με συνολικό εμβαδόν κατά 13,3 hectareswith ένα ανακτορικό συγκρότημα και το πάρκο: αρχοντικό του 19ου αιώνα κατοικία της οικογένειας Baron Brunicki με φτερό andstable. Το ανακτορικό συγκρότημα περιβάλλεται από ένα 3 - πάρκο εκτάριο που δημιουργήθηκε τον 19ο αιώνα.
Οι αποστάσεις μεταφοράς από το ξενοδοχείο:
- Raion διοικητικό κέντρο Stryi: 8 χλμ
- Εθνική οδό Chop-Λβιβ-Κίεβο (μέρος μιας διεθνούς διαδρόμου μεταφορών): 6 km
- Ένα εθνικό θέρετρο και κέντρο θεραπείας στην Morshyn: 15 km
- Σιδηροδρομικός σταθμός Stryi (μέρος των διεθνών σιδηροδρομικών διαδρόμων μεταφορών): 8 χλμ

Τα σύνορα γεωτεμαχίου: ένα δάσος (εθνική διατηρήσει) στο νότο, ένα πεδίο στο βορρά, και ένα πεδίο στα δυτικά και ανατολικά
Νότιο τμήμα του δέματος είναι κατειλημμένη από ένα κομμάτι του δάσους από το οποίο τον 19ο αιώνα δημιουργήθηκε ένα 3 - πάρκο ακινήτων εκτάριο, ένα ορόσημο πάρκο και κήπος σχεδιασμό τέχνη στην οποία τιμαλφή δέντρο και είδη φυτών αναπτύσσονται.

Ψυχαγωγικές χαρακτηριστικά του αντικειμένου και τουριστική ελκυστικότητα

    Τοποθεσία κοντά σε διάσημα θέρετρα της θεραπείας, Truskavets και Morshyn φημίζεται για τα ιαματικά νερά: Morshynska και Truskavetska
    Τοποθεσία κοντά σε ένα από τα κυριότερα και μεγαλύτερα κόμβους μεταφορών στη Δυτική Ουκρανία, Stryi διευρύνει τις ευκαιρίες για την αύξηση της εισροής τουριστών από ευρωπαϊκές και άλλες χώρες.
    Ύπαρξη ενός ιστορικού και πολιτιστικού συγκροτήματος ιδιοκτησίας, κατά το αντικείμενο: ένα αρχοντικό του 19ου αιώνα και ένα πάρκο του 19ου αιώνα - ορόσημο του πάρκο και κήπος σχεδιασμό τέχνη.
    Θέση σε μια γραφική περιοχή με όμορφη θέα, μια οικολογικά - καθαρό χώρο με χαμηλή πυκνότητα πληθυσμού και το χαμηλό στέλεχος στις υποδομές στέγασης, και η γειτνίαση του αντικειμένου σε εθνικό διατηρήσουμε.
    Ιστορική και πολιτιστική ελκυστικότητα της περιοχής (μοναδική και πλούσια ιστορική κληρονομιά, την ύπαρξη ενός σημαντικού αριθμού των ιστορικών, πολιτιστικών, και αρχιτεκτονικά μνημεία).

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB