Πώληση Δυάρι, Lviv, Lviv, Ουκρανία, Starojevrejska

Πώληση - Cod. 39119

  • Τύπος: Δυάρι
  • Περιοχή: 63 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: 3

Έτοιμη λύση για ζωντανό abo παρομοίως.
Διαμέρισμα Dvokhkіmnatna σε δύο ορόφους (3 και 4 στην κορυφή των τετράπλευρων παραθύρων) με μπαλκόνι. Budinok στο ιστορικό τμήμα του Lviv στην Staroєvreiskiy str. Για 100m έβλεπε Ploshchι Rinok, μετά από μια σημαντική επισκευή, ανοικοδόμηση και κατέβασμα. Ο χώρος του κυλίνδρου εξόδου 5x5 = 25m2. Ευρεία κάθοδος 125-180cm.
Χώρος διαμερίσματος, φως, ανακαίνιση σχεδιαστή. Εμβαδόν: πρόσοψη: 62,7 τ.μ., σαλόνι 46 τ.μ. Σε 3 ορόφους: Κίμνατα 18,4 τ.μ., διάδρομος 5 τ.μ. Κουζίνα 8 τ.μ. Μπάνιο με τουαλέτα 3,5 τ.μ. σε 4 γραμμές: Κιννάτα 27,6 τ.μ.
Εισάγετε το διάδρομο στο διάδρομο. Kimnati με τα εσωτερικά δέντρα διαμερισμάτων κατεβαίνουν στο μεταλλικό σκελετό. P_dlog σε νέα επίπλωση ιδεαλιστικά παρκέ με βελανιδιά, κοντά στο πλακάκι του μπάνιου, στην κουζίνα και το διάδρομο λινέλαιο. Vіkna і μπαλκόνι νέα trees'anі με μεταλλικά εξαρτήματα nіmetskyy Roto, δισδιάστατο sklopaket, είτε σε pіvden, vyhodyat για την εσωτερική-Budinkovian υποστήριξη. Opalennya: αερίου και ηλεκτρικών συστημάτων. Η ηλεκτρική καλωδίωση είναι καινούργια, η ηλεκτρική καλωδίωση με αυτόματα και τα οχήματα ELV. Εγκατάσταση επεξεργασίας νερού, νέος σωλήνας νερού, 2 δεξαμενές νερού. Intercom. Παλιό τηλέφωνο και Internet. Є pіdval 4kv.m. Στο διαμέρισμα, στο ξύλινο κουβούκλιο, σε ξύλινα κουφώματα, ξύλινα κουφώματα, μπανιέρα, τουαλέτα, νιπτήρας, ξύλινα κουφώματα, ξύλινα κουφώματα, μπανιέρα, τουαλέτα, νιπτήρας), στο I-10, I-10, I-10. εγκατασταθεί Є όλα είναι απαραίτητα για τη διαβίωση (τραπέζια, τραπέζια, σκαμνιά, διαμάντια, φωτιστικά, τούλια, κουρτίνες, κουρτίνες). Έτοιμη λύση για ζωντανό abo παρομοίως.
Πιθανές πωλήσεις χωρίς έπιπλα και έπιπλα, μεθόδους τιμής.
Είναι δυνατόν να συνδεθείτε με τα δύο τοπικά διαμερίσματα με τις γύρω εισόδους, να σχεδιάσετε ξανά τα τρία διαμερίσματα που βρίσκονται στην περιοχή της πρωτεύουσας, rozshirit για rahunok ploshchі gorishcha. Πάνω από το διαμέρισμα και τα δύο δίπλα-δίπλα διαμερίσματα υπάρχει μια ορεινή κορυφογραμμή με θέα στη ντάκα, μια νέα, ένα μεταλλικό κεραμίδι, το πανόραμα του Λβιβ, το Δημαρχείο και το Κάστρο. Είναι δυνατόν να τεθεί σε μια μεγάλη βεράντα (140m2), που περιβάλλεται από maydanchik.
Πραγματική αγορά - πραγματική διαπραγμάτευση!
Μπορείτε να βρείτε σε άλλες περιττές περιπέτειες.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB