Πώληση Δυάρι, Lviv, Lviv, Ουκρανία, Starojewrejska

Πώληση - Cod. 39122

  • Τύπος: Δυάρι
  • Περιοχή: 63 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: 3

Ένα διαμέρισμα δύο δωματίων στο κέντρο της παλιάς Λβιβ.

Θα πωλούν ένα διώροφο, μοντέρνο και κομψά επιπλωμένο διαμέρισμα, που βρίσκεται στο κέντρο του παλιού Lviv σε ένα στερεό κτίριο. Σπίτι μονωμένο με πολυστυρένιο και σοβά. Το κτήριο βρίσκεται στο ιστορικό τμήμα της πόλης, 100μ. Από το Δημαρχείο και 200μ. Από τον Λατινικό καθεδρικό ναό στην οδό Starojewrejska.
Διαμέρισμα σε δύο ορόφους (3ος και 4ος όροφος σε κτίριο τεσσάρων ορόφων). Το διαμέρισμα διαθέτει μπαλκόνι. Χρήσιμη επιφάνεια 62,7 m2. Στον 3ο όροφο, διάδρομος 5.3 τ.μ., ξεχωριστή κουζίνα 7.9 τ.μ., μπάνιο με τουαλέτα 3.5 τ.μ., σαλόνι 18.4 τ.μ., στον 4ο όροφο (υπνοδωμάτιο) 27.6 τ.μ. Τα δωμάτια συνδέονται με εσωτερικές ξύλινες σκάλες σε μεταλλική κατασκευή. Στο πάτωμα στα δωμάτια υπάρχει ένα δρύινο παρκέ, πλακάκια στο μπάνιο, ελαστικό δάπεδο στην κουζίνα και στο διάδρομο. Η έκθεση των πλευρών του κόσμου - το νότο - το εστιατόριο είναι πολύ καλά φωτισμένο, με θέα στην εσωτερική αυλή του σπιτιού. Νέα ξύλινα παράθυρα με γερμανικά εξαρτήματα Roto, τριπλό. Θέρμανση: αέριο και ηλεκτρικά. Νέες χάλκινες καλωδιώσεις. Νέοι σωλήνες νερού, 2 μετρητές νερού. Διαθέτει έπιπλα κατόπιν παραγγελίας (καναπέδες, τραπέζια, καρέκλες, ντουλάπια, καθρέφτες) και είδη υγιεινής (μπανιέρα, τουαλέτα), ενσωματωμένα έπιπλα (στην κουζίνα, μπάνιο και ντουλάπες στα δωμάτια), ενσωματωμένες συσκευές - φούρνος μικροκυμάτων, θερμοσίφωνας, μετρητής αερίου, πλυντήριο ρούχων, ψυγείο). Όλα είναι καινούργια, έτος εγκατάστασης 2015-2018. Σταθερό τηλέφωνο, διαδίκτυο, ενδοεπικοινωνία. Το διαμέρισμα διαθέτει ένα υπόγειο με επιφάνεια 4μ2. Δωρεάν θέσεις στάθμευσης για τους κατοίκους βρίσκονται 150 μέτρα από το κτίριο.
Πάνω από το επίπεδο και στις δύο πλευρές του διαμερίσματος υπάρχει μια σοφίτα με πρόσβαση στην οροφή του. Η οροφή είναι κρυμμένη από ένα φύλλο οροφής. Η οροφή αποκαλύπτει μια εκπληκτική θέα στο Δημαρχείο, το πανόραμα του Λβιβ και το λόφο του κάστρου (High Castle). Είναι δυνατή η διευθέτηση ενός μεγάλου καταστρώματος παρατήρησης (140m2). Είναι επίσης δυνατό να χωριστούν οι χώροι σε δύο ξεχωριστά διαμερίσματα με ξεχωριστές εισόδους, ανακατασκευή για να αλλάξει το μέγεθος και τον αριθμό των χώρων, επέκταση λόγω της σοφίτας περιοχή.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB