Πώληση Κτήριο , Kiev, Κίεβο, Ουκρανία, Lisna 91

Πώληση - Cod. 34477

  • Τύπος: Κτήριο
  • Περιοχή: 480 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: 3

Η προσοχή σας παρουσιάζεται κατοικίες VIP κατηγορία στην ελίτ θέρετρο του Κιέβου - «Puszcha-Voditsa» Γραφικό μέρος για όσους θέλουν να αναπνέουν καθαρό αέρα και να απολαύσετε την υπέροχη φύση, δεν κινείται μακριά από την πόλη.

Το οικόπεδο των 12 στρεμμάτων, με πρόσβαση στο δάσος. Μεγαλοπρεπή σπίτι, το οποίο συνδυάζει τρεις ορόφους των 480 τμ. Είναι χτισμένο σύμφωνα με την Δυτική μοντέλο ενός ειδικού προγράμματος Ευρώπης. Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή είναι φιλικά προς το περιβάλλον.

Η οροφή είναι κατασκευασμένη από φυσικό εταιρείας κεραμικών πλακιδίων «Creaton». Αυτό το υλικό είναι ανθεκτικό στις αλλαγές της θερμοκρασίας και της δράσης των βιολογικώς και χημικώς δραστικό.

Οι πόρτες κατά παραγγελία από ξύλο πεύκου, η είσοδος - τέφρα, στοιχεία σκάλες και σκάλες - δρυός και οξιάς. Ξύλο ελέγχου ακτινοβολίας πάνω στο έγγραφο επιβεβαίωσης. Προκειμένου να εξασφαλιστεί ένα υψηλό επίπεδο του φυσικού φωτός και εξαιρετική κατοικία θερμομόνωση, είναι υπεύθυνη 85 πλαστικά παράθυρα με διπλά τζάμια.

Πλήρης ανεξαρτησία από τον εξωτερικό κόσμο: άνετη διαμονή στην αξιοπιστία της κατοικίας και συνεχή λειτουργία του εξοπλισμού που προμηθεύει, δικό του μετασχηματιστή υποσταθμού της (160 kW) και γεννήτρια βενζίνης με αυτόματη εκκίνηση (6 kW), καθώς και καλά buchakskogo στρώμα ενός βάθους ύδατος της 75 m, με ένα σύστημα διήθησης. , καθαρισμός και μαλάκωμα του νερού.

Αλλά το πιο διασκεδαστικό είναι η τιμή. Μόνο 1 800 USD. ανά τετραγωνικό μέτρο αρχοντικό, με όλα τα έπιπλα, ηλεκτρικές συσκευές και ακριβά τερματισμού!

Άμεση ιδιοκτήτες επαφή αποφεύγονται οι άσκοπες δαπάνες για τους μεσάζοντες.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB