Πώληση Μονοκατοικία, Hnidyn, Κίεβο, Ουκρανία, Центральная

Πώληση - Cod. 40421

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 1200 m²
  • Αριθμός δωματίων: 10
  • Όροφος: 3

Ο χρυσός δεν απαιτεί επιχρύσωση - έτσι μπορείτε να πείτε για το αγγλικό στιλ. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είναι ακριβό και ευγενικό, αλλά συγκρατημένο, χωρίς περιττά στολίδια και πούλιες.
Σπίτι σε αγγλικό στιλ, θα ήταν σκόπιμο να το ονομάσουμε κλασικό. Τέτοια σπίτια θεωρούνται το πρότυπο αξιοπιστίας, σταθερότητας και αντιστοιχούν στο μέτριο μέγεθος της ζωής της βρετανικής αριστοκρατίας.
Το κτίριο έχει κομψό σχεδιασμό, γιατί συνδυάζει θεμελιώδη δύναμη, εκλεπτυσμένη κομψότητα και ακρίβεια, ευγένεια και πολυτέλεια. Στην αρχή μπορεί να φαίνεται ότι δεν κοιτάζετε σε ένα αγγλικό σπίτι, αλλά σε ένα πραγματικό μεσαιωνικό κάστρο, το οποίο προσελκύει με το μεγαλείο του.
Το τοπίο του αγγλικού κτήματος είναι πολύ παρόμοιο με το φυσικό. Δεν υπάρχει συνήθης αναλογικότητα και σοβαρότητα των γραμμών. Όλα τα στοιχεία βρίσκονται στον ιστότοπο με τυχαία σειρά. Το κύριο χαρακτηριστικό είναι το απρόβλεπτο.
Οι συνθέσεις είναι σχεδιασμένες με τέτοιο τρόπο ώστε ήταν απλώς αδύνατο να παρατηρηθούν όλα τα συστατικά τους ταυτόχρονα. Κάθε νέο γκαζόν εμφανίζεται εντελώς απροσδόκητα, προς το παρόν κρύβεται πίσω από πλούσια βλάστηση ή μια στροφή στο μονοπάτι.
Δεν υπάρχει χώρος για μονοτονία. Όλες οι λεπτομέρειες είναι προσεκτικά κατασκευασμένες και τοποθετούνται υπέροχα αρμονικά. Τα λιβάδια Forbs εναλλάσσονται με μεγαλοπρεπή ελαιώνες παλαιών δέντρων, η καθαρότητα των χορτοταπήτων τονίζεται από τους θάμνους ...
Σε αυτό το υπέροχο μέρος, υπάρχει μια καταπληκτική αίσθηση αναλογίας, η οποία είναι ικανή να προικίσει ακόμη και τις πιο φαινομενικά απλές παρτέρια με ευγένεια. Λόγω της ικανότητας να παίζετε σε αντιθέσεις, δημιουργήθηκε μια άνετη ατμόσφαιρα και, τέλος, μια πολύ σεβαστή στάση απέναντι στην ισορροπία της λειτουργικότητας και της αισθητικής.
Είναι εύκολο να κατανοήσουμε αυτούς που είναι ευχαριστημένοι με την ευγενή πολυτέλεια και την αριστοκρατία. Το αγγλικό στιλ στο εσωτερικό μαγεύει με χάρη και όμορφα επιλεγμένες λεπτομέρειες.

Το εσωτερικό του σπιτιού μπορεί να χαρακτηριστεί από έννοιες όπως η αξιοπρέπεια και η πολυτέλεια.

Ο σχεδιασμός του σπιτιού προσελκύει την προσοχή με την αριστοκρατία και την κομψότητα. Με τον εξωτερικό συντηρητισμό, φαίνεται άνετο και σας προετοιμάζει για μια ευχάριστη διαμονή - το σαλόνι είναι γεμάτο με ευχάριστο φωτισμό, δημιουργώντας μια απαλή ατμόσφαιρα. Τα δωμάτια είναι ιδιαίτερα κομψά με πλούσιες ογκομετρικές κουρτίνες. Στην κρύα εποχή, η άνεση ενισχύεται από ένα μαρμάρινο τζάκι.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB