Πώληση Οικόπεδο, Verhnij Jaseniv, Ivano-Frankivs'k, Ουκρανία, Ukraina, Ivano-Frankivska Oblast, Verhovynskij Rajon, Verhnij Jaseniv

Πώληση - Cod. 38986

  • Τύπος: Οικόπεδο
  • Περιοχή: 7500 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: 2

Θα πουλήσω έναν βιότοπο 74 μακάο στην καρδιά της περιοχής Hutsul, στα Καρπάθια, στο χωριό Verhnyj Jaseniv, που αποτελείται από τρία οικόπεδα.

Ο βιότοπος βρίσκεται 10 λεπτά κατά μήκος του μονοπατιού από το κέντρο του χωριού με καταστήματα και εκκλησία, αρκετά χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα της περιοχής Hutsul - Verhovyna (πρώην Żabie), 120 χλμ από Ivanofrankivsk (πρώην Stanisławów), 120 χλμ από Chernivtsi, 60 χλμ από Kołomyja. 10-15 λεπτά με τα πόδια από τον ασφαλτόδρομο, πρόσβαση στο σπίτι με αυτοκίνητο εκτός δρόμου το καλοκαίρι με ξηρό καιρό. Το χειμώνα με τετράτροχο ποδήλατο ή έλκηθρο. Δυνατότητα ενοικίασης αυτοκινήτου ή φορτηγού - να φέρετε τα απαραίτητα. Έχουν ξεκινήσει οι προκαταρκτικές εργασίες για την κατασκευή δρόμου απευθείας στο οικόπεδο, απαιτείται επένδυση για την ολοκλήρωσή του.

Ένα μέρος με μεγάλες δυνατότητες, ιδανικό για τουριστικό ξενώνα, μικρό ξενοδοχείο, αγροτουρισμό. Δύο οικόπεδα των 25 περίπου στρεμμάτων είναι αδιαμόρφωτα, σε μία πηγή.

Στο τρίτο οικόπεδο (25αρες) σπίτι από κορμούς ελάτης, χωρίς υπόγειο, πέτρινο θεμέλιο, 9,03x10,30 μ. (το μεγαλύτερο μέρος είναι υγιές κούτσουρο δεκαετίας 1950), μονωμένο ισόγειο, ανακαινισμένο πριν από 9 χρόνια, τρεχούμενο νερό στο δικό του σκαμμένο πηγάδι (βάθους 12 μ.), μπόιλερ, βόθρος, ρεύμα, κάλυψη δικτύου κινητής τηλεφωνίας, δορυφορική τηλεόραση.
Στο μπροστινό μέρος του σπιτιού, υπάρχει μια σκεπαστή βεράντα με θέα στην κοιλάδα Black Cheremosh. Ισόγειο - σαλόνι ανοιχτό στην κουζίνα, υπνοδωμάτιο, διάδρομος, μπάνιο (ντους) με τουαλέτα, και τρεις βοηθητικοί χώροι - ο ένας με δυνατότητα μετατροπής σε δωμάτιο. Η σοφίτα είναι πάνω από 7 μέτρα ύψος - μη μονωμένη, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για 4 υπνοδωμάτια με πατάρι και μπάνιο. Το σπίτι κατοικούνταν όλο το χρόνο - ηλεκτρικές θερμάστρες, σόμπα, τζάκι. Η οροφή είναι καλυμμένη με σχισμένο έρπητα ζωστήρα, το 2017 και πάλι διατηρήθηκε με κεφάλαια που έφεραν από την Πολωνία. Μπάνιο - πλακάκια, ντουζιέρα, νεροχύτης. Η κουζίνα είναι εξοπλισμένη με χειροποίητα ντουλάπια από ντόπιο ξυλουργό, κουζίνα με ξύλα, θερμαίνει όλο τον τοίχο στο σαλόνι και ηλεκτρική εστία.


Επιπλέον, στο οικόπεδο υπάρχει ένα άλλο σπίτι με παρόμοια περιοχή, με βεράντα, φτιαγμένο από κορμούς, φερμένο από τα βουνά και χτισμένο στο οικόπεδο για σκοπούς τουριστικού ξενώνα, στην τουριστική διαδρομή προς Pisany Kamień (1,5 ώρα ). Το σπίτι είναι ιστορικό, από τα τέλη του 19ου αιώνα, επεκτάθηκε τη δεκαετία του 1920, σε άριστη κατάσταση. Δύο δωμάτια και ένας διάδρομος. Έχουν ανακατασκευαστεί τα εξής: πήλινος φούρνος ψωμιού με ανοιχτή εστία και εστία και δεύτερος, επίσης από πηλό, με σκεπαστή εστία και εστία. Το σπίτι έχει βεράντα με όμορφη θέα στην κοιλάδα, καλύπτεται με τα λεγόμενα dranka (μοναδική!) δηλ. σανίδα (όχι βότσαλα) σχισμένη.
Στο οικόπεδο υπάρχει επίσης ένα χωμάτινο κελάρι και ένα ξυλόστεγο με ένα μικρό κοτέτσι.
Μοναδικές παλιές ποικιλίες μηλιών, μια καρυδιά δίπλα στη βεράντα μιας κατοικίας. Πίσω από τον φράχτη υπάρχει ένα δάσος - μανιτάρια, βατόμουρα, άγριες φράουλες.
ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ 25 ΕΜΒΑΔΩΝ ΤΟΥ ΔΟΜΗΜΕΝΟΥ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ
ΚΑΙ 49 ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ.

Τα υπόλοιπα 49 άρματα χωρίζονται σε 2 οικόπεδα παρόμοιας έκτασης. Σε ένα από αυτά, υπάρχει μια πηγή που αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε μια αυτοσχέδια δεξαμενή νερού. Κατά την απουσία του ιδιοκτήτη, οι γείτονες χρησιμοποιούν το νερό.

Τιμή μη ανεπτυγμένων οικοπέδων - 1.300 $ ανά αρ. Χτισμένα οικόπεδα 1.300 $ ανά είναι + 10.000 $ για κτίρια με εξοπλισμό. Τιμές συζητήσιμες για αγορά 3 οικοπέδων.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Αγγελίες που προστέθηκαν από τους ιδιωτικούς
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB