Πώληση Ξενοδοχείο, Днепропетровск, Dnipropetrovs'k, Ουκρανία, ул.Горького,11

Πώληση - Cod. 27817

  • Τύπος: Ξενοδοχείο
  • Περιοχή: 1577 m²
  • Αριθμός δωματίων: свободная
  • Όροφος: 4

Αν είστε λάτρεις της ιστορικής αρχιτεκτονικής, τότε αυτή η προσφορά είναι για σας. Πωλείται ένα μοναδικό αρτ νουβό κτήριο στο κέντρο της Dnepropetrovsk, στο δρόμο. Γκόρκι, 11. Το σπίτι έχει δύο κύρια πρόσοψη, διακοσμημένη με διακόσμηση τούβλο, ένα εκ των οποίων έχει θέα στο δρόμο. Πικρό, η δεύτερη - στο δρόμο. Αστικής περιοχής. Η συνολική επιφάνεια του κτιρίου 1.576,7 τ.μ. μεταξύ των οποίων:
Πρώτο πάτωμα - 312,8 τ.μ., ύψος ορόφου - 3.9 m.
Δεύτερο όροφο - 323,9 τμ?. Ύψος ορόφου - 4,02m.
Τρίτο όροφο - 336,5 τμ?. Ύψος ορόφου - 3.63 m.
Στον τελευταίο όροφο - 333,3 τμ?.. ύψος του πατώματος. - 2.5 m.
Σε όλους τους ορόφους που συνδέονται με τις επικοινωνίες.
Το 2015, οι εργασίες ανακατασκευής πραγματοποιήθηκαν:
• κατασκευασμένο από 100% διάλυση της στέγης, εγκατάσταση μεταλλικό σκελετό, ατμών φράγμα, στεγανοποίηση, μόνωση στεγών, εγκατάσταση συστημάτων μεταλλικής στέγης και υδρορροών, εγκατάσταση των παραθύρων στέγης.
• Σύμφωνα με την απόφαση του προγράμματος εργάζεται για την ανάπτυξη του έργου, με την αιτιολογία επισημάνετε τη συσκευή από οπλισμένο σκυρόδεμα δεσμούς, το άνοιγμα των παραθύρων, η διάταξη των λάκκων, τοποθέτηση τεντών για τα pits.
• 100 προσόψεις% τζάμια? όλα τα παράθυρα εξοικονόμησης ενέργειας, ηχομόνωση, ισόγειο και υπόγειο - γυαλί ασφαλείας με ένα καυτό γυαλί? η κεντρική πρόβλεψη για την κύρια είσοδο διακοσμητικό κουτί κατασκευασμένο από τέφρα (διπλό γυαλί).
• Αποκατάσταση των προσόψεων, την ανασυγκρότηση της μπαλκόνια, σύμφωνα με το μπροστινό αναπτύξει τεχνολογία λειτουργεί εκτέλεση ουκρανική Έρευνας "UKRNIIPROEKTRESTAVRATSIYA" Ινστιτούτο.
Το κύριο πλεονέκτημα της αρχιτεκτονικής του κτιρίου είναι ιστορικό σχεδιασμό του, ψηλά ταβάνια, εξαιρετική τοποθεσία: μεταφορά των οδικών και σιδηροδρομικών αξόνων, των υποδομών, της αναψυχής χώρο αναψυχής. Σε 10 λεπτά. τα πόδια του τα πάρκου. Globa.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB