Πώληση Εμπορική δραστηριότητα, Khmelnitskyi, Khmelnytskyj, Ουκρανία, Курчатова, 8

Πώληση - Cod. 38103

  • Τύπος: Εμπορική δραστηριότητα
  • Περιοχή: 5800 m²
  • Αριθμός δωματίων: 50
  • Όροφος: 2

Khmelnitsky εργοστάσιο "Thermoplastic Automatic" - μια εξειδικευμένη επιχείρηση για την παραγωγή των μηχανών χύτευσης με έγχυση. Το υψηλό τεχνικό επίπεδο του παραγόμενου εξοπλισμού επέτρεψε την εξαγωγή του σε πολλές χώρες. Επί του παρόντος, στο πρόγραμμα παραγωγής της επιχείρησης έχουν διαμορφωθεί οι εξής κύριες περιοχές: Αυτόματες μηχανές μορφοποίησης και μηχανές χύτευσης με έγχυση νέων σειρών, ειδικές μηχανές χύτευσης με έγχυση. Εξοπλισμός συσκευασίας (εξοπλισμός για την παραγωγή πολυμερών εμπορευματοκιβωτίων και προϊόντων συσκευασίας για τη βιομηχανία τροφίμων, φαρμακευτικών προϊόντων, διύλισης πετρελαίου και άλλων βιομηχανιών), συμπεριλαμβανομένου και του εξοπλισμού εμφύσησης. Εξοπλισμός για την ανακύκλωση θερμοπλαστικών υλικών διαφόρων μορφών (έλικες, αποκόμματα, ελαττωματικά προϊόντα, μονάδες πολυμερισμού, απορρίμματα φιλμ). Εξοπλισμός για τη μεταποίηση των γεωργικών προϊόντων (εξωθητήρες για την επεξεργασία των ζωοτροφών). Καταναλωτικά αγαθά (πλαστικά προϊόντα οικιακής χρήσης, λέβητες αερίου). Εκτός από τη σειριακή παραγωγή, η εταιρεία ξεκίνησε επίσης την παραγωγή μοντέλου DE3132-250TS1 με υδραυλικά συστήματα από τους Mannesman Rexroth και Parker, καθώς και αισθητήρες μετατόπισης Balluff. Από το 2004, εγκαθιστούμε επίσης αντλίες Parker σε μηχανές χύτευσης με έγχυση των μοντέλων DK3330.F1. Εκτός από τη σειριακή παραγωγή μηχανών αυτόματης χύτευσης για ειδικές παραγγελίες, ένα ακροφύσιο με ένα φίλτρο για καλουπιές θερμού δρομέα, ένα δοχείο ξήρανσης, ένας μεταφορέας με ένα διαχωριστή για την εκτέλεση τελικών προϊόντων και δρομείς, ένας θερμοστάτης, ένας φορτωτής κενού.

 Δυστυχώς, μετά την κατάρρευση της ΕΣΣΔ, η παραγωγική ικανότητα του εργοστασίου άρχισε να εξασθενεί και τώρα πωλείται σε μέρη σε όποιον το επιθυμεί. Τώρα σας προσφέρουμε να αγοράσετε ένα εργαστήριο για χώρους 4000 τ.μ. και 50 γραφεία με συνολική έκταση 1800 τ.μ. όσον αφορά την τιμή είναι δυνατή η διαπραγμάτευση. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Στην πόλη Khmelnitsky, η φθηνότερη ακίνητη περιουσία στην Ουκρανία, ένας πληθυσμός άνω των 300.000 ανθρώπων, ξένους επενδυτές και επιχειρήσεις δημιουργούν θέσεις εργασίας για τους ανθρώπους και σε αντάλλαγμα λαμβάνουν τις καλύτερες συνθήκες για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων και τη χαμηλότερη τιμή παραγωγής στην Ευρώπη. Khmelnitsky είναι μια από τις πιο επιτυχημένες πόλεις στην Ουκρανία, που συνδέει τη δυτική και ανατολική Ουκρανία, η πόλη βρίσκεται σε μια μεγάλη διασταύρωση των σιδηροδρομικών γραμμών, μέσω των οποίων όλα τα τρένα της χώρας περνούν. Στο Χμελίτσκι υπάρχει η μεγαλύτερη αγορά στη χώρα και πραγματοποιούνται τα πιο ενεργά έργα κατασκευής ακινήτων. μπορείτε να εξοπλίσετε οποιαδήποτε επιχείρηση και παραγωγή εδώ.
Μπορείτε πάντα να μιλάτε για τις προοπτικές της πόλης μας, αλλά είναι προτιμότερο να προχωρήσουμε άμεσα σε δράση. Αν ενδιαφέρεστε να αγοράσετε εμπορικά ακίνητα στην πόλη μας και σε οποιαδήποτε άλλη τοποθεσία είναι παράξενο, τότε επικοινωνήστε αμέσως μαζί μας, θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε να βρείτε κάτι.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB