Πώληση Μονοκατοικία, Kiev, Κίεβο, Ουκρανία, Zverineckaya

Πώληση - Cod. 29185

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 650 m²
  • Αριθμός δωματίων: 10
  • Όροφος: 3

Το σπίτι είναι η ενσάρκωση της κατάστασης και συναισθηματική σχέση με το ζωτικό χώρο. Δεν είναι απλά ένα σπίτι, είναι ένα ζωτικό χώρο που συνδυάζει σε μια ενιαία αρχιτεκτονική σύλληψη, την εργονομία, το εσωτερικό, και το σημαντικότερο - η διάθεση. Είναι ένα σπίτι με χαρακτήρα, με το χαρακτήρα μιας επιτυχημένης και αυτοπεποίθηση άνθρωπος. Σπίτι Zverinetsky είναι 650 τ.μ. στυλ, άνεση και θαλπωρή. Το εσωτερικό του είναι συγκρατημένη, αλλά είναι εξοπλισμένα με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες.
Το σπίτι είναι ένα κτίριο πολλαπλών επιπέδων με 4 υπνοδωμάτια, 5 μπάνια, 3 ντουλάπες walk-in, ευρύχωρο καθιστικό, ένα home cinema, χαμάμ και φινλανδική σάουνα. Ιδρύθηκε σύστημα έξυπνο σπίτι. Η περιοχή χωρίζεται διαμορφωμένο πάρκο με δέντρα bansai, TUI, κυπαρίσσια και μανόλιες. Η σύνθεση του κήπου ολοκληρώνει την άνετη σκεπαστή βεράντα με χώρο μπάρμπεκιου και μεγάλη επιφάνεια εργασίας.
Κατά μήκος του συστήματος συναγερμού περίμετρο και βίντεο παρακολούθησης που είναι εγκατεστημένη. Γκαράζ. Στάθμευση. Σπίτι για φρουρούς ασφαλείας.
Αποκλειστική πώληση, χωρίς έξοδα τυχόν πρόσθετοι μεσίτη.
Όλες οι φωτογραφίες σπίτι, και άλλες πληροφορίες σχετικά με το αίτημα.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB