Πώληση Τριάρι, Odessa, Odessa, Ουκρανία, 63/65 Frantsuzkyi Avenue

Πώληση - Cod. 39537

  • Τύπος: Τριάρι
  • Περιοχή: 123 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: 18

Elite Διαμέρισμα 3 δωματίων στο συγκρότημα κατοικιών KANDINSKY. Βεράντα 10μ2 με θέα στη θάλασσα, παράθυρα με νότιο προσανατολισμό. Από τον ιδιοκτήτη, χωρίς επιπλέον έξοδα για την εγγραφή και την προμήθεια.
Αυτό το σπίτι είναι στην πρώτη ανέθεσε - το 2ο τρίμηνο του 2020.
Σχεδιάζονται σχέδια και φωτογραφίες.
Το συγκρότημα βρίσκεται στην περιοχή του θέρετρου του κέντρου της πόλης, σε κοντινή απόσταση: παραλία, υγειονομική πίστη, βοτανικός κήπος, μια υπέροχη σήραγγα στην ακτή.
Μια μοναδική αρχιτεκτονική εικόνα, ένα υψηλό επίπεδο κατασκευαστικών εργασιών από τον κύριο του έργου, ανέπτυξε υποδομή, υπόγειο πάρκινγκ, κλειστό, φυλασσόμενο έδαφος.

Το κύριο πλεονέκτημα της κατοικίας είναι η θέση της. Το KANDINSKY Odessa Residence βρίσκεται στη λεωφόρο Frantsuzkyi 63/65, μόλις 10 λεπτά από την οδό Deribasovskaya και 5 λεπτά από την γνωστή παραλία της Οδησσού - παραλία Kaleton.
 Ξεκινώντας από την ημέρα της εκτόξευσης των πωλήσεων, το κόστος των διαμερισμάτων αυξήθηκε κατά 19%, και μετά την ανάθεση των κτιρίων, οι κάτοικοι που μετακινούνται και ξεκινούν τις δημοτικές εγκαταστάσεις, η αναμενόμενη αύξηση της τιμής θα ανέλθει στο 50%. Με την ενοικίαση ενός διαμερίσματος, το κέρδος θα είναι περίπου 8,8-9,1% ετησίως, ενώ η περίοδος επιστροφής θα είναι 11 έτη.

Viber / Watsapp / Τηλεγράφημα στο δεύτερο τηλέφωνο.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB